Spökar?

min moster ringde från manchester hon ville fråga mej om ja verkligen sa sanningen när ja sa att ja brukar höra ljud aså trappljud på kvällen. en kväll runt två, så satt jag&min moster och hnes man. han sa att han ska gå o sova.. o han sover som en sten aså direkt. efter en halvtimme hör jag sådär nån går aså stampar uppifrån.. o t.o.m brukar jag höra att någon går ner får trapporna? men han kom aldrig ner? o de här snacket har pågått läänge nu. för varenda person som sover över hos min moster, så hör dom saker. o min mosters man drev för nån månad sen att han fick höra att dom hade begravt en man i doms trädgård.. men han skojade. tänk om de sant?

och så en kväll, så satt jag o moster o berätta spökhistorier t varandra. o de ångrar jag grovt! jag kunde inte sova alls! dom här ljuden gjorde mej galen. o exakt när jag verkligen hållde på o sova, så här jag KABOM värsta ljudet ovanför mej. som om något tungt ramla. o dom bor i ett hus, inte lägenhet. Och så min mamma sa att när om sov över där ( jag sov då hos mormor ) så sov toti, me hon hörde att något rörde på sej däruppe, hon går upp men toti sover bara? så jah, tror de va sista gången jag sov där. Läskigt..

och jag är väldig känslig när det gäller spökar&andar osv. Ibland kan jag inte sova alls, o ibland bruakr jag glömma det. Men sen när någon snackar om spökar så blir kvällarna verkligen svåra..

Kommentarer
Postat av: //B

OMG DIMMAAA FICK HJARTATTACK NAR JAG SOG BILDEN!!! AHAHHAHAHAHAHAHAH shitt...

2010-11-06 @ 00:04:18
URL: http://beyss.blogg.se/
Postat av: D.

AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2010-11-06 @ 12:04:26
URL: http://dimakung.blogg.se/
Postat av: s

HAHAHAHAHAHAHAHAHA DIMA IDIOT DENDÄ RBILDEN SKRÄMDE SKITEN UR MIG HAHAHAHAHAHAHAAHAH

2010-11-06 @ 13:08:44
URL: http://sevviturkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0