snorungar..

johan&william sitter o ringer o leker något. pågud de första jag sa är: en vecka kvar sen e ni döda. aså irriterande små idioter! men..

imonr ska jag dra t kussiin, dom har gjort min favvo mat HAHAH.. oså ska jag upp o knacka på reda. skiter i, haha han har blivit en kattig jävel. nej men, hoppas ja ser han haha :)


min man, min älskling, mitt hjärta&mitt allt. Jag älskar dig♥

nicole.. måste ersänna!


att denna nalle är faktis t dej! när jag reste till tyskland så köpte jag den här nallen t dej.. men när vi kom.. ville jag inte ge dej den för jag gillade den. hahaha walla aså ja va såå egoistisk.. :)


If it only was so simple to say I love you..

alåe,

vakna idag, skit tidigt aså orkar inte bre-.- men åt o sånt sen nicole messa o sa att vi ska träffas, sen ducha&föna håret osv sen drog ut.. utan plattat hår.. så kul! sen drog vi t ip. vi skulle se på tuneringen så näh dom va klara redan. så vi satt ba m memo HAAH, shit dom skämdes att va m mej ba för ja skrek? man ba de fritt land.. dom andra klappar osv låt mej skrika.. sen tog på mej broshas nya träningströja.. skit kattig hahah men tog av mej den.. ville ba göra en sexig scen. men dagens bästa i ip.. ja o nicole snacka om en killes kuk.. hon ba vart var kuken.. ja ba ÖÖÖ på paannan aså AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH sjukt aså fick ont i magen av allt skratt..

ahh sen drog vi hem t mej.. sen satt dom har pumporna o leker medasn jae arg o försöker förklara för dom händelsen.. sen sitterom o leker advokater här man ba ÖÖÖÖÖÖ? haha.. men de de. dima bråkar mkt. men DEDE! sen tagga nicole&memo för 10 min sen? haha men ska dra o ligga på säängen o försöka tänka på fina minnen m en viss person..

ciao.







knaset är här..

alåe,

mami&toti kom för en timme sen. o gissa.. ahh min dramaqueen mamma har oxå gjort värsta händelsen i flygplatsen.. toti har gjort illa sig aså. omg. knas hone bre-.- men iaf ho har köpt skit lite saker, o så säger hon att de mkt? -.- iaf hon köpte:

grön tröja (som jag har i beige&vit o rosa/röd)
gul tröja som den där uppe.
röd tröja som ser porrig ut-.-
grön hoodie som är liten!
blåa tighta jeans.
svarta tighta jeans.
svarta leggings
britney spears parfym. den mörk blå då.as god aså haha.
och en till parfym som luktar sådär vuxenaktig-.-
vit linne.
stickad halsduk

så ja? blev jag nöjd med alla? nej. så öööööö -.-


i'mma say that i prefer them no clothes..

alåe,

drog t skolan me narin. sen ahh ba lektioner.. oså ba med firathan dådådå. sen drog jag o elle hem t mej, vi åt mat&kolla på tv, sen nöttra vi. sen efter typ 2 tim, drog vi t tb. då stack hon haha. sen kom hem, min kära kusin ringde. har aldrig sett hnm oså ba på bilder.. oså när vi va i tyskland kunde vi aldrig se dom för min pappa o hans syrra aahh.. bråka haahha., men vet  ba att han o hans brosha e snygga HAHAHAH. så aa snacka oxå me min lilla kusin oxå oså min faster, sen ahh ba hemma ensam.. :( folket är ute. så sitter ba här o snackar m mario o fb -.- AHAHAHAH grabben berättar hur mkt hans brosha är kär i mej.. aså GUD.. HAHAHAHAHA. men aja

ciao.


kusin, visst är han lika vacker som mej?


älskar dig..



pågud en av dom finaste&mest framgångsrika kille jag har sett. mitt allt skulle göra vad som helst ba för en dag me dej, även om due 40 år älskar dig♥

i'm gonna hit the floor

alåe,

idag. vakna.. aså värsta dagen, ja vaknar min lugg e uppe! ja blöteren&plattar så gåren fortf inte ner? så fick tvätta den helt hahah. sen drog t skolan&snacka m elle. sen ahh ignet speciellt hände. beyza va ledsen, så skolka en halvtimme från matte, sen smuggla ja inn mej i klassrummet o satt på golvet så hon tror att ja va där men inte såg mej.. o ja lyckades! ;) sen satt elle&mahmoud o sirwan o mobba min skriv stil. HAHAHAHHAHAHA aså elle&mahmoud va bäst aså. men kasta er idioter.

 sen typ sluta så satt m sirwan o snacka om han lillesyrra&hans syskon aså fanvetja. sen kom mariana.sen kom arabsika läraren, o sa t sirwan att hon inte tänker ha en kurd i hnes klassrum.. för hon sa att han ska ist börja i kurdiska. så sirwan satt o ba att vi ska göra en grupp, jag&han memo& dunia&dilan aså aa vi kurd fayle. för i skolan finns de ba sorani&kurmandji tror jag, o våran dialekt är fayle såå aa ni fatttaaar! haha, sen då drog vi t yunnus sen firat sluta då tagga vi hem.

ciao.


jag&fadel, bilden blev cpe för nådde inte mer UUPP!

SWÄG SWÄG

alåe,

vakna idag. askallt aså. tog på mej, sen när vi hållde på o ta på oss skorn, så öppna pappa dörren o fråga om han ska skjutsa oss. så varför inte? vi går ner, bilen är iiiiis! o den där skiten som man tar bort is, gick inte o ta bort med? så vi fick väna 5 min, sen allt smälte :p sen skolan oså. nora hade klippt lugg, skit söt aså! sen idrott, ingen lärare öppna inte så satt med sinem&firat o amin! sen drog hem med sinem♥

nu sitter jag o fixar en design med salar, vi ska göra en blogg t hans kompis som är så ledsen över att milan har förlorat HAHAH! men

ciao.


imorn..

ska jag lukta som firat! lukta på mammas chanel o den lukta nästan som firats parfym. haha, jag ba älskar den killen så jag måste lukta som han! men då menar jag inte allvarligt älska.. om ni tittar efter så jag skrivit lukta 5 gånger nu. HAHAHAH!


dene t.o.m grön.. för den luktar (6 gånger nu) nästan gurka. o som jag sa t firat. DU LUKTAR GURKA!

brist på..

BILDER! seriöst, har inga bilder på ''nytiden'' de ba gamla bilder som har dukit upp här! men jag lovar. LOVAR, att ja gska ta bilder imorn. de blir bli SWÄÄÄG ;) men..

nu har jag bytit lakan.. har duchat, rummet är rent.. kommer sova som en prinsessa idag! men såklart innan det, kolla på x-men! och så är det skolan imorn. asglad att det är sista veckan innan höstlov! o så är det min favorit vecka. för då har vi ingen idrott&musik och alltså 2 timmars rast på torsdag! och så får jag svar på mina prov. men mindre bra är att vi har matte prov. ska ta o snacka med kicki, o säga att jenni ger oss prov varenda vecka. lak walla jag fick svar på min förra prov, för 1½ vecka sen? men så äre.

bless!


vila.

nu ska jag vila. har gjort mycket. och på tal om mycket, så har jag tagit ut all smutig tvätt o gjort sådär vita kläder på en korg o färgade på en annan. o seriöst.. de va de värsta jag ha varit med om! kläderna stank som fan! och de va så mycket kläder. o dom va typ blöta? aså de va så jävla äckligt! tvättade händerna direkt aså. skarrigt!

men här är två bilder från scotland 09 som jag hitta nyss. haha. kan säga att jag ser lite fet ut..



i'm hot like a toaster

stretcha

ducha

- -


idag.


S-T-Ä-D - D-A-G! vi ska städa&tvätta kläderna&ducha! haha! typiskt tråkiga söndagar men sån tråkig väder.. men så är det.  Och så ska memo&pappa åka o köpa saker. angående memo. han va helt sjuk i huvet. han kommer o skriker godis o hoppar på mej&tar ner mej o sitter o ba: jag vet att du har godis du får inte gå om du inte ger mej. aså jag skratta först för han såg så rolig&töntig ut. men sen blev jag irriterad. men han fortsätte bara? aså helt sjuk i huvet -.- men ska dra nu!

ciao.


Svar på TAL!

Postat av: //B

allvarligt talat? kolla bilden, dima due verkligen VERKLIGEN pervers. undra om du kmr voldta mann i framtiden :D HAHAHAH

SVAR: gumman säg mig vad är så perverst med att lägga ut en modellbild på en kille som skrattar?-.- de e itne så att jag har tagit bilden från facebook eller någons blogg. SÅ!


happiness.

skit glad! pappa ska beställa så att datan blir ännu snabbare! så de kommer ba ta miinuuter o ladda ner filmer! vi hade snabb förut.. men de tog typ en timme o ladda ner? o nu tare veckor?-.- men på måndag kommer jag ladda ner hela jordklotens mamas filmer jääoo ;)


film

ville bara berätta om en film jag såg igår. kan säga, en av dom sorligaste jag har sett i hela mitt liv. efter titanic då. men efter filmen va slut aså grät ihjääl mej, kunde inte sova pågud :o o de de kan itne sluta tääänka på den! men rekommenderar den verkligen! Den heter ''Försoning'' och ja tror det va en riktig berättelse.




Året är 1935 och på sommarens varmaste dag står 13-åriga Briony Tallis i fönstret till sitt flickrum och ser sin äldre syster Cecilia ta av sig kläderna och dyka ner i trädgårdens fontän, mitt framför ögonen på deras barndomsvän Robbie Turner.
Och när cecilia o robbie hade sex. så stog briony vid dörren o kolla.. ville ba tillägga.. haha.
 

Det blir upptakten till en besynnerlig och skrämmande dag, och innan den är slut kommer de tre ungdomarnas liv att ha förändrats för alltid. Robbie och Cecilia kommer att ha överskridit en gräns vars existens de inte ens anat, och de blir offer för den yngre flickans fantasier, medan Briony begår en handling hon kommer att tillbringa resten av sitt liv med att försöka sona.


Försoning av 
Ian McEwan är en väldig episk berättelse som för oss från lantlig idyll i 1930-talets England via andra världskrigets Frankrike och London till vår egen tid. Det är berättelsen om en kärlek som lyckats överleva trots allt, om skam och skuld och förlåtelse. Men det är också en skrämmande naken skildring av krigets fasor och hur det påverkar de människor som drabbas.


- -

bloggpause, orkar bara inte. är ba arg,ledsen& sjuk såklart. så smsa inte&ring inte skriv inte i msn.

hejdå.


REAL MADRID!

VEEM SÅÅÅÅÅÅÅÅÅG. hur en av madrids spelare puttade domaree HAHAHAHAHAHAH WALLA haaan putta så domren rulla på marken HAHAHHA aså de va inte me flit domaren stog vid bollen o han ville ta den HAHAHAHHAH men såååååååååg inte vem de VAAA AHAHAHHAHA, aså min pappa DOOOG han kunde inte andas, fick gå hämta ett glas vatten. HAHAHHAAHAHAAHAHAHHAHAA . bara en halvlek kvar, sen tar vi dom där jävla italienare!


HALAAAAA MADRIIIID!

HALAAAAA MADRIIIID!

HALAAAAA MADRIIIID!

HALAAAAA MADRIIIID!

HALAAAAA MADRIIIID!


                                                          BLESS!♥


idag.

alåe,

vakna idag, asfult väder! pappa skjutsa. sen skolan, tror so va första lektionen. hjälpe killarna me so, för dome så ig barn. men sen var en av dom lite otreevlig o satt o kalla mej psysik sjuk, så va nära på att inte hjälpa. men han sa iaf förlåt. sen vart vi då med stefan, vikarien. sen ahh ba rast. sen syslöjd. fadel hjälpte mej. skit söt han har fårr värsta berömmen av charlotte. för han är typ den ''bästa'' hos oss.

sen orkade inte dra t no, så satt ba m yunnus, firat, amer&amin. sen kom weizer. då satt vi ba o kolla på firats fobolls tidning. som har så jävla kattiga killar!:) sen så tagga jag,nicole,nora,firat,elle,memmo,yunnus,araben,amer,armita,amar,diana,sirwan och tami! sen så gick jag o memo t papa. där va min papas kompis söner. ååå så kattiga hahah.

så pappa skämde uuut mej TOOTALT. hans kompis fråga va ja hette o pappa ba: hamdia. o han gick på det? tills efter 10 min så hade jag modet o sa att jag hette dima!-.- sen beställde vi mat från pappas kompis resturang o då åkte vi. så satt papa o fråga vf vi hade hela skolan med oss. HAHAHAH, pågud eliana sa att han skulle fråga så..! .:p men sen kom jag o ducha osv.

ciao.


                                                    ♥


Paradise Hotel.

alåe,

ska titta nu på paradise hotel 2 nya tjejer har kommit, en av dom ser veerkligen ut att va en bitch. men, memmo&pappa kom plötsligt hem me godis&chips&glass o daim tårta. så ska passa på o äta allt. hahah.

ciao.


-förkyld.

alåe,

ska berätta om idag. drog t skolan. de va inte kallt ute så va så glad haha. sen träffa beyza&ömer sen drog vi. sen ba skolan skit jao, sen niklas va sjuk, så jag&richard o sirwan satt ba i grupprummet o snacka om resor? haha om man nu säger så. sen gick vi in t b klassen. vi ska dra t bio på onsdag. skit kul aså-.-' världens tråkigaste film. sen idrott. orkade inte va me. sen träffa firat å då drog vi hem tsm. pinsamt tyst hela vägen aså. sååå kul!-.-' sen kom hem tog fram chicken nuggets o tjocka mej. nu sitter här helt förkyld, arg, ledsen. allt -.- jag hatar mitt liv, o de fattas ba deppig musik. som ja nu faktis lyssnar på! sååå kul aså..!

ciao.



hej ja måste skryta. min morbror e modell. men måste ba säga, att han har rakat sitt bröst hår, hane ashårig där ahahaha :P





nicole stack preciiis

alååe,

hon stack precis, men annars innan de.ja&memmo o nicole låg på memos säng o ba prata om allt&alla i skolan hahaha.


(bild raderat)

gåtor

just nu sitter vi 3 o säger gåtor t varandra.. o gissa vem som e dummast? jo nicole.. HAHAHAHHA. men nu ska vi fortsätta..

ciao.

just nu..

memo har komit.. nicole gömde sej bakom dörren o skrämde hnm HAHAHHA. sen nu liggerom o kollar på ngn rolig program.. o så sitterom o garvar för varenda tråkiga ak som händer.. hahaha


nicole kommer.

alåee,

har precis tagit på mej, satt upp håret (dene blöt) så väntar jag på nicoline. vi ska äta pizza, sen mysa. hahah. sen äter vi mer. o sen mer. och sen kanske går vi ut, vem vet.

ciao,


nora&jag. gammal bild.



herregud.







HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH, de här gjorde min dag TOOOTAAALT :d


men HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH


gammal men kör :D

stretchning.


hade tråkigt, så slog på musik, vämde upp mej sen började stretcha i runt 15 min. bara benen då. de ju de enda jag alltid har gjort. ja vne kände för att börja stetcha igen,för bli ännu vigare än de lilla jae nu. För komigen ja ska kunna få upp dom här benen fyfan! men jag tar inte i för mycket. gör bara dom som jag känner att låren bräns haha. men ska in i duchen nuuu!

mitt mål.. jah..  få upp benet som kimerly wyatt från pcd :D




D.

alåe,

drog t skolan m beyza&ömer. sen aja inget.. sen film. åååhh, så jävla sorligt slut att ja hållde på å döööö aså vfan ååååååh :( men sen ignet alls.. ba vart me firatfiratfiratfirat! sen tagga ja o nicole t skhlm hon köpte glass, sen tagga vi t gottoken o köpte godis o läsk, sen åkte vi hem t mej. allt möjlligt hände här.. skvaller.. hahah memo va med då. så hane värd o vet allt! :p sen tagga nicole efter hur länge ja vne.. sen så kom morbror.. han kmr in o äter -.- hahaha sen tagga mama o toti :( vne skit ledsen.. känns så tomt! menmen, morbror sa att när ja har tråkigt så bhvr ba ja ringa hnm oså drar vi ut. men vfaaan,

hejdå,


Dubai here i come!



jo.. vi ska resa t DUBAII :D äntligen! har inte vart där på 5 år nu. komigeeen, gissa om jae såååå taggad! aså fyfaaan hahaha :O förra gången vi va där.. de ba obeskrivligt aså.. skit kul! så pappa sa att han ska snart beställa så reser vi.. men vi har inte frågat memo än. men de kanse blir i nyår, lr innan! oså fåår ja träffa morbor dääääär :D men ja hoppas de verkligen blir av.. annars ja blir emo!




- -

alåee,

ska berätta om idag.. försov mej.. så pappa skjutsa oss.. o eliana kunde inte fatta hur jag kunde platta håret& ta på mej& äta o borsta tänderna på bara 20 min.. men jahh.. de de ;) haahaha. sen inget alls. tränade inför provet. sen på rasten så kysser firat o memmo varandra! -.- palla firat.. ja va faktis DÄÄR!-.- HAHAHHA men medans memo sitter o spottar o vne vad.. så sitter firat o säger att han inte tänker tvätta sin mun på ja vne hur länge.. HAHAH -.- sen prov.. tkr d gick ganska bra! sen sluta då taggish, jag&nicole&firat&norä&eliana o andra tjejrna t tuben, där träffa vi narin o sen hassan sen åkte vi hem!

nu e moster här.. hon ska tydligen resa t mecka nästa vecka, så mamma kmr inte se hne för mami&toti reser imorn så de de. stolt över moster :D hahah. men ska taggish nuu.

ciao,


grönan10..♥


GRATTIIS KUULHAAN!♥♥


Grattiiiis på 13 års dageeen babyyy♥


men in the house



Är inte dom så lika? komigen lika som bääär, kanske toti liknar inte dom på den här bilden men påriktig e han kopiaaa. Varför just pappa yani? hahaha :o


kolla memmo o kolla pappa HAHAHAH iii -.-


- -

alåe.

drog t skolan, sviiiiiiiiiiiiinkalllt! men snacka m beyza påvägen så hon gjorde mej varm :D hahah. men sen skolan.. så jävla tråkig. men sen gick ja o nora t matsalen o drack vatten, sen satt vi o snacka o försökte ringa en kille.. hahahah. sen kom firat. då drog vi hem o snacka om ja inte minns vad? :O sen ville firat inviga noras nya hiss HAHAHAH, grabben e så efter. sen drog hon hem då forsäättaa viii. sen vare dags o säga hejdå t äääälskling:( aja sen kom hem träna på franska i 5 min.. sen låg ja i sängen o de va sååå KAAAAAAAAAALLT :(

ciao,



världens sötaste&jobbigaste kusin :*♥

flashback

alåe,

im sitting here and just chatting with salar in facebook, he is boring. and I hate my life, i wanna die. and now lets see a really funny picture.. my mom&toti. both is so ulgy HAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHHAH. Gud jae så tråkig. o nej ja använde inte translate. kom på nyss vf ja inte faktis ska göra de? :D :D

my life is very complicated. I'm so tired of everything & everyone I just want to travel. but sometimes I do not get out of here. God is greatest! But you know what? I love you! You're the best. I love my life, and everyone around me. tomorrow I wil be really positive!

HAHAHAHHA ja ni läste :D


Mamma&toti apan, HAHAHAHAHAHAHAHAH KOLLAAA PÅ HAAAAAAN

wanna know what is real.

alåe,

igåår: skola skit kallt -.- sen jah lektioner... jumpa. sen drog vi t skhlm c. ba ja inte gick aså hah. men de de.. vänner kommer&går. men ibland tappar man kontakten med dom bästa medans dom äckliga e fortf kvaaar.menmen. sen drog ja hem. sen drog vi t kusse AHAHHA knas vie, vi stter o kollar på en man.. sen ja ba e han snygg.. hon ba aså skojaru seru inte hur fet hane? HAHAHAHHA ja såg inget! -.- sen att vi o kolla på paradise hotel. tills min mama kommer ba.. va kollar ni på? HAHAHAHAHHAHA ASÅ GUUUUUUUUUUUUUUUUUUD AAHAHAHHAAHHA. men sen drog vi hem.

idag: kallt -.- men snackis m elle på morgonen, sen träffis sinem sen inget skolan helt fuckad orkar inte mer, vill verkligen flytta nu. allt e ba knas aså GUD! men sen drog ja hem m sinem baby. snackad om allt mellan himmel&jord. sen kom hem o ja va utlåst! nyckeln va sööönder! aså åhh HAHAH :( de här e 10onde gången på året d har hänt mej. så vänta en halvtimme på mamma! så nu siitter ja o äter choooklad!

ciao,


kort hår man hade då asåå.. HAHA :O



mer detaljer än nicole.. (låångt inlägg)

alåee,

såg att nicole skrev absoluuut itne så mkt igår, trots att mkt hände. jo.. ja o mmemo tog på oss sen pappa kmr exakt 6 så han skjutsa oss.. så då vänta vi på firat&nicole o yunnus. dom kom efter 3 min. sen gick vi.. påvägen så ere en fkng fullis som skriker HAHHA sjuk, sen e vi påväg så ser vi ba en kille typ 30 cm ifrån oss o kissar.. mannen de va inte en kuk bre de va en slang.. elr så va han riiiiktig kissnödi AHAHHAHA. sen drog vi sådär.. vi va framme..

killarna hittade en liten offer vid fontänen HAHAHAHA. sen va vi i spinners så kmr sirwan från ingenstans. då gick vi runt.. ajde cok kattiga killar aså -.- sen åt vi i donken. ganska kul där.. men ja vne orkade inte äta allt! sen luffa vi i willys.. sen gick vi upp o köte popcorn osv.. sen 9 gick vi in.. den här yunnus satt o tiggde om popcorn för kasta på folket. men omg ja lät inte han bre. o nicole ja förstååår inteee vad du mena med att d hände saker m mina kära vänner? hahaha va hände? 

sen gick vi alla t toa utan memo han stanna så då märkte vi att firats mobbe va borta vi ringer.. yunnus säger de en tjej som haren.. nicole ringer.. HALÅÅ DE MEMMOO! HAHAHA vi går dit d han som haren-.- aja sen filmen va aasbra. men läskig men ja hade fiiirat där såå so what hahah sen under filmen yunnus gjorde värsta ljudet.. hela bunten satt o garva o trodde han prutta.. de va när han drack sådär sen ngt hände HAHAHHA. men de så typ ingen ork o äta för allt blod. sen den här firat en popcorn fastnar i hans hals HAHAHAHAHA. o dom här killarna sitter o snackar om fotboll trots att dome 100 meter ifrån varandra. eller aså så här satt vi:

längst up.. först yunnus jag o firat sen memmo i mitten sen längst på sidan sirwan o nicole. så att sirwan sitter o ropar t yunnus o ja vne vad. men sen runt 11 va filmen  sluut. då tagga vi ut o yunnus o firat drog hem.. pappa kom o tog mej memmo o nicole o sirwan.. ingen vet vad som hände m han HAHAHAH. men de de..

ciao.


ja o memmo hos moster HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA..

Bio.

alåee,

berättis om idagish. drog t skolan sen lektioner. hände lite saker o som sagt när dima blir arg gråter hon som en bebis. aa.. sen prov.. kan itne säga att ja o elle inte fuska hahah men. sen drog ja, nora, memmo, nicole, firat, elle och sirwan t tb. sen rulla vi hem. sen ska ba gå o ducha sen byta om&plattish håret. sen taggish ja,nicole,firat,memmo,sirwan&yunnus t heron o kolla på film.

ciao,




back in the days..

lite skit gamla foton sådär, har gjort dom svartvitt, för ja menar.. de e ju trots allt gamla foton. o just nu äre helt annorlundare. livet va ba inte som förut haha.. deklart önska jag att de va..  men de de man kan inte åka tillbaks i tiden o ställa till de rätta.men om ja kunde så skulle ja gääärna de aså.




första gången nicole fick mej äta sushi, ajjtthh de va de ;)& första gången vi köpte våra canada, cook taggade vi vaa asååå att vi gick ut me dom mitt i sommarn :P♥ asåå ja trooor vi va heeelt oslagbara aså.


de va de.. back inte the days..

you wish you had my spot..

alåee,

drog t skolan sådär, inget alls. ba fortsätte m matte projektet. sen jumpa osv. sen maaat, sen aja min humör gick ner ner ner. sen satt ba o träna inför sv provet. sen vare sv prov, gjorde den sendrog. orkade inte dra t franska så va ba m sevvi, tills yunnus blev utslängd från no så vi va m hnm. sen aja.. då drog ja o firat t tb, sen taggish vi hem. de va de.. messa firat att ja inte vill kma t biio.. komigen, svennefilm noway. dede.

ciao

och nicole, haru PROOBLEM me min kille?! även om han har piercing i brösten o håriga armhååålor!? SO WHAT! bitch hahah :P


snaggat is the new shit killar!

- - -

alåee,

drog t skolan sådär inget alls, sen aja matte, sirwan&jag jobba tsm -.- så vi  mätte min lääängd o jae 148. YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ :) sen tönt, helt störd i huvet han kan inget. sen satt ba m ali o mahmoud. sen drog ja&memo&nicole& elle o nora t tandbajs. aaaaaas snygg kille där ja dör :( sen aja, då kom fira&sirwan oxå. så vi taggish t skolan igen, sen tagga vi t skhlm.

 Då tagga vi t baba&mrobror, o såklart va alii där. så sitter min morbror o förklarar att ali sitter 8 timmar o kör en jävla tråkig spel. seriöst, helt tråkig. sen satt ja lite m morbror. å sen taggish vi heeeeem! :)

ciao.



today's shit.

alåee,

skolan, vi sluta 12. sen drog ja o nicole m killarna t sklm. sen träffa vi mamma tog pengar. sen vi tagga t kungens kurva. jackorna va ba stora storlek, så ja fucka på mama. då drog vi t heron. där köpte jackan. sen killarna messa. vi gick o träffa dom i ikea. dvs. yunnus&firat&sirwan&dilan o importen amer. dom drev m han. o omg viken tönt hane. senare så kom tjejerna oxå dit. vi satt typ lite sen taggis vi m killarna tbx t skhlm. HAHAHH aså importen satt o dansa påvägen -.-

 sen gick ja o nicole åt andra håll, hon träffa sin pappa o ja mamma&delals mama..! aså omg så roliga dom här kvinnorna e aså HAHAH. men nu sitter ba o äter.

ciao


HAHAHAH så fina dom är♥

lite saker..



som jag bad mama köpa därifrån. kan säga att de en av dem bästa affärerna där! men jah hoppas veeerkligen hon hämtar allt, + örhängen :)


fixar en ny design..



här får ni en lite ledtråd.... ;)


i'll proably do my best

alåe,

har ba vart tråk aså. men imorn skola, vi slutar 12. yä baby. sen ska ja o mama tagish o köpa jacka&halsduk. kanske annat oxå, who knows, men tror inte det -.- hon o toti reser ju om 1&halv vecka så hon sa att hon ska köpa kläder därifrån. men ajde d kmr bli partyy hahaha :) men de e de!

ciao.


- -

it ain't easy, to being easy,bitch..


RSS 2.0